Uslovi kupovine

Ukoliko se paket isporučuje na teritoriji Republike Srbije, plaćanje se vrši pouzećem, dok je za inostranstvo neophodna uplata pre slanja (westernom na ime Tamara Atanasković Aleksić). Prilikom uplate, potvrdu od westerna poslati na mail info@tamarabylavju.com . Nakon povratnog odgovora, da smo primili Vaš mail, paket će biti poslat. Okvirno vreme isporuke, za sve inostrane zemlje je 20 dana. Pošiljke se dostavljaju na području cele Srbije, izuzev teritorije Kosova i Metohije.

Dostava

Pošiljke se uglavnom šalju kurirskom službom D Express. Porudžbine koje su primljene do 00:00 biće poslate narednog dana. Predvidjeno vreme isporuke je jedan do dva dana, od prijema porudžbine. Cena poštarine ( na teritoriji Republike Srbije ), iznosi do 300din i snosi je kupac prilikom isporuke paketa. Ukoliko cena poštarine bude naplaćena više od navedene, zamoliću da napišete reklamaciju sa brojem pošiljke i Vašim bankovnim računom, na koji će Vam biti nadoknadjena šteta (ukoliko je opravdana reklamacija).

VAŽNA NAPOMENA!
Preporučujemo vam da pre preuzimanja, utvrdite stanje pošiljke.Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete pre preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočavate oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i proverite da li je oštećenje pošiljke uzrokovalo i oštećenje dostavljenih artikala.
Ukoliko propustite da utvrdite oštećenja pre preuzimanja, preporučujemo vam da u roku od 24 sata od isporuke kontaktirate kurirsku službu koja vam je isporučila paket kako biste sastavili zapisnik o oštećenjima. Poštovanjem ove procedure vaša prava će biti zaštićena na najefikasniji način.

Reklamacija

Postupak Reklamacije započinje popunjavanjem zahteva za reklamaciju